Selecteer een pagina

Onze diensten

Drone films

Wij tillen jouw organisatie letterlijk naar ongekende hoogte. Onze luchtbeelden, zowel indoor als outdoor, zorgen voor een nieuw perspectief op de zaak. Neem als voorbeeld een bedrijfsfilm:

Een goede bedrijfsfilm helpt je organisatie verder. 74% van de consumenten komt voor het eerst in aanraking met je bedrijf via online media. Daarnaast begrijpt 98% van de consumenten een videoboodschap beter dan tekst. Als deze boodschap dan ook nog eens gebracht wordt door de meest geavanceerde drones is de cirkel rond.

Televisie

MarketingDrones creëert luchtbeelden voor TV producties. We verzekeren je van volledig stabiel beeldmateriaal in full HD of 4K kwaliteit. Een commercial, documentaire of filmproductie? We helpen je graag verder.

Videomarketing

De impact van je marketingacties meten is een ware uitdaging voor iedere marketeer. Echter, ons videomarketing programma maakt het mogelijk om het effect van je video exact te meten en te analyseren. Op basis van deze informatie zorgen we ervoor dat jouw video optimaal presteert en de gewenste doelgroep bereikt. Geweldig beeldmateriaal verdient het ten slotte om bekeken te worden.

Evenementen en beurzen

Tijdens een evenement of beurs moet alles perfect zijn. Maanden van voorbereiding gaan vooraf aan die ene dag waarop alles volgens plan moet verlopen. Wij leggen deze dag graag voor je vast met als doel de volgende editie waar mogelijk nóg succesvoller te maken.

Behoefte aan een vliegende start?

Ben je enthousiast over de diensten van MarketingDrones? Wij maken je graag nog enthousiaster. Met plezier doen we je een voorstel op maat.

Maak een afspraak