Selecteer een pagina

Ons verhaal

drone voor drone films

Alle expertise in huis

Onze organisatie heeft alle expertise in huis om je van A tot Z van dienst te zijn. Zo bestaat ons team uit gekwalificeerde piloten, video operators en multimedia designers. Deze combinatie van verschillende specialismen zorgt ervoor dat we, naast het creëren van prachtig beeldmateriaal, ook het volledige post-production traject kunnen verzorgen. Onder post-production verstaan we het proces van bewerking en montage van de video. Zo zorgen we bijvoorbeeld voor kleuroptimalisatie, speciale effecten en het toevoegen van audio.

Waarom MarketingDrones?

MarketingDrones is ontstaan vanuit onze passie voor creativiteit en innovatie. Met onze drones leveren we unieke diensten aan bedrijven en organisaties. Bij ons houdt een project niet op na de oplevering van een treffende bedrijfsfilm of commercial. Wij gaan verder. Met verschillende videomarketingoplossingen zorgen we ervoor dat de video bekeken wordt, online gevonden wordt en de gewenste doelgroep bereikt. Het is onze uitdaging om de wereld kennis te laten maken met jouw organisatie door middel van adembenemende beelden.

Altijd een passende oplossing

MarketingDrones streeft er naar om in iedere situatie een oplossing te bieden. Organiseer je een evenement? Interesse in een onderscheidende bedrijfsfilm? Indoor of outdoor? In binnen- of buitenland? Uitsluitend dronebeelden of gecombineerd met grondbeelden? We denken graag met je mee om ieder project tot een succes te maken.

”Op naar de sterren en daar voorbij!” – Buzz Lightyear

Veelgestelde vragen

Vliegen jullie ook indoor met drones?

MarketingDrones beschikt over het enige model drone ter wereld dat speciaal ontworpen is voor indoor flights. Het indoor vliegen was tot voor kort niet mogelijk. Echter, de nieuwe Vision Positioning technologie maakt gebruik van een speciaal ontworpen camera evenals geluidsgolven om stabiel indoor te vliegen. Deze technologie maakt het mogelijk om 100% controle te houden over de drone, zelfs wanneer GPS niet beschikbaar is. Uiteraard bieden we ook indoor de hoogste beeldkwaliteit (HD en 4K).

Hoe hoog kan een drone vliegen?

De techniek laat het toe om tot 4,5 kilometer hoogte te vliegen. Echter, de regels doen dat logischerwijs niet. In Nederland mag maximaal op 120 meter hoogte gevlogen worden.

Vliegen jullie ook in het buitenland?

Onze organisatie werkt internationaal. We zijn op de hoogte van de regels per land en kunnen je wereldwijd helpen om het verhaal van jouw organisatie vol dynamiek te vertellen.

Houdt MarketingDrones zich aan de wet- en regelgeving?

MarketingDrones is zich bewust van de regelgeving en zal deze te allen tijde naleven. Onze piloten zijn gekwalificeerd door keuringsinstantie Euro USC en onze drones zijn gekeurd op luchtwaardigheid. Daarnaast beschikt MarketingDrones over een aansprakelijkheidsverzekering, deze wordt enkel verstrekt aan gecertificeerde organisaties.

Mag er overal gevlogen worden met een drone?

Er zijn gebieden in Nederland waar, in verband met veiligheidsovergewegingen, niet gevlogen mag worden. Ondanks het feit dat vliegen in deze gebieden verboden is, beschikt MarketingDrones over alternatieven om je toch het product te leveren waarnaar je op zoek bent.

Enthousiast over ons verhaal?

Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal. Kom langs om jouw organisatie naar het hoogste niveau te tillen.

Maak een afspraak